Europska liga

Kek i Vešović: Želimo europsku sezonu zaključiti s pozitivnim rezultatom

Ivan Volarić

Matjaž Kek/ Snimio Roni BRMALJ

Matjaž Kek/ Snimio Roni BRMALJ

Veseli kada dolazi ovako veliki protivnik i da je stadion rasprodan. To je veliko priznanje za naše igre u Europi, rekao je trener Matjaž Kek u srijedu na konferenciji za medije.



RIJEKA  Službena konferencija za novinare uoči utakmice s “Milanom” ovoga četvrtka od 19 sati na Rujevici nalikovala je na izvještaj liječničkog konzilija u KBC-u.


Trener Riječana Matjaž Kek ima poduži popis igrača na koje ne može računati u posljednjoj utakmici u skupini D Europske lige koja je nakon atenskog remija u potpunosti izgubila natjecateljski značaj za Riječane.


Jelić i Gomelt nisu registrirani za Europu, Mišić mora odraditi još dvije utakmice kazne zbog crvenog kartona protiv “Austrije”, a na bolesničkom popisu su: Bradarić, Heber, Matei, Gorgon i Davidson. Načeti su Maleš i Vešović. 




– Imamo puno problema sa sastavom, stvarno ću morati dobro razmisliti koji su ti igrači i kako sastaviti momčad protiv jedne velike i slavne ekipe kao što je “Milan”.


Kod nas postoji velika želja da s pozitivnim rezultatom zaključimo europsku sezonu.


Bit svega je jedna dobra i kvalitetna predstava tko god da igra. Morat ćemo imati povjerenje u igrače koji kvalitetno treniraju, imamo dosta peha u posljednje vrijeme, ali u nogometu dođe takav period.


Međutim, moramo gledati prema naprijed kako bi došli do našega cilja – kaže trener Matjaž Kek.


Slično razmišlja i Marko Vešović.


– Realna situacija je takva da stvarno imamo dosta problema, ali svatko tko izađe protiv »Milana« mislim da će dati više od 100 posto.


Krajnje vrijeme da nas makar na jednoj utakmici pomazi sreća kao što je to bilo prošle sezone – rekao je Vešović.