Odlazi besplatno

IVAN MANCE: Čanađiji smo ispunili želju da ode u Belupo, bio je dobri duh svlačionice

Denis Frančišković

Ivan Mance/V. KARUZA

Ivan Mance/V. KARUZA

Zasad nema drugih novosti po pitanju prijelaznog roka. Ako baš bude potreba da reagiramo, reagirat ćemo. No, u ovom trenutku ne razmišljamo da ćemo morati raditi još nešto po pitanju prijelaznog roka - zaključio je ManceRIJEKA Dario Čanađija više nije igrač Rijeke, veznjak “bijelih” potpisao je za Slaven Belupo nakon što je dobio “čiste papire” na Rujevici. Vijest nije toliko iznenađujuća koliko je s brzim raspletom. Naime, Dario je posljednje dvije utakmice protiv Belupa i Gorice odigrao u novoj ulozi, na mjestu polušpice i zadovoljio Bišćanove ukuse. No, razloge treba tražiti puno ranije, uoči odlaska u Portugal kada je igrač iskazao želju da nastavi karijeru negdje drugdje, očito nezadovoljan onim što mu nudi Rijeka nakon isteka ugovora krajem lipnja.


– Čanađija je novi igrač Slaven Belupa. Zahvaljujemo Dariju, kao igraču i čovjeku. Moraju svi biti svjesni da je u onoj sezoni kada smo osvajali naslov bio jedan od dobrih duhova svlačionice i nekakva “Katica za sve”. Odlučili smo izaći ususret i ispunit mu želju da ide prema Slaven Belupo. Slaven je korektan, gospodski klub s kojim smo se brzo dogovorili. Čanađiji želimo puno sreće u svim utakmicama, osim protiv Rijeke – rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora na jučerašnjoj “pressici”.


Zasad nema drugih novosti po pitanju prijelaznog roka.
– Ako baš bude potreba da reagiramo, reagirat ćemo. No, u ovom trenutku ne razmišljamo da ćemo morati raditi još nešto po pitanju prijelaznog roka – zaključio je Mance.