Humanitarna akcija

Umjetnice riječkog kazališta u kalendaru “… I djeci s ljubavlju 2016.”

Sandy Uran

Fotografije su snimljene u HNK Ivana pl Zajca. Prema riječima Livije Mjeda, prodajom kalendara po cijeni od 35 kuna prikupljat će se novčana sredstva za nabavku opreme udomljene djece  smještene u riječkim obiteljima



RIJEKA Udruga … I djeci s ljubavlju i njezina utemeljiteljica, riječka fotografkinja Livia Mjeda ovih dana krenula je u realizaciju kalendara Udruge … i djeci  s ljubavlju za 2016. godinu.


Fotografije su snimljene u HNK Ivana pl Zajca. Prema riječima Livije Mjeda, prodajom kalendara po cijeni od 35 kuna prikupljat će se novčana sredstva za nabavku opreme udomljene djece  smještene u riječkim obiteljima.


Na fotografijama kalendara za 2016. godinu nalaze se umjetnice kazališta  Ivan pl. Zajc s djecom. Osim fotografija koje potpisuje Livia Mjeda, za styling i frizure  zaslužan je tim frizera Perman Experience, dok šminku potpisuje Mimoza Berisha, a haljine nose potpis Biba vjenčanice iz Rijeke.




Projekt podržava PGŽ, Grad Rijeka, HNK Ivana pl. Zajca i  Kreativ media grupa.


– Tematski okvir ovogodišnje kampanje jest baština. Sve ono što smo baštinili dobili smo naporom, radom, pregnućem i često velikim odricanjima naših predaka i pokoljenja iza nas, kazao je umjetnički direktor Theodor de Canziani o projektu.