Nove avanture

Dobra vijest za fanove serije: Netflix snima treću sezonu “Stranger Thingsa”

Hina

Po institutu Nielsen koji odnedavno objavljuje stope gledanosti programa Netflix, oko 15,8 milijuna pretplatnika usluge na zahtjev pogledalo je prvu epizodu druge sezone u prva tri dana nakon objavljivanja on line 27. listopada.Platforma za on line video emitiranje Netflix najavila je u petak u tvitu treću sezonu uspješne tv serije »Stranger Things« čija je druga sezona objavljena on line u listopadu.


»Trebamo li snimiti novu sezonu ‘Stranger Things’«, prvo je pitao u tvitu službeni račun Netflixa nudeći korisnicima mogućnost odgovora.


Polovicom popodneva »da« je pobijedio s oko 58 posto na 34.500 korisnika. I prije kraja ankete, otvorene na 24 sata, Netflix je odgovorio: »Bit će treće sezone, službeno je potvrđeno«.
Po institutu Nielsen koji odnedavno objavljuje stope gledanosti programa Netflix, oko 15,8 milijuna pretplatnika usluge na zahtjev pogledalo je prvu epizodu druge sezone u prva tri dana nakon objavljivanja on line 27. listopada.


Tu brojku kao ni druge koje su objavili neslužbeni izvori, nije potvrdio Netflix.


To odgovara odazivu na najpopularnije serije u SAD-u poput »Živih mrtvaca« koja je u prosjeku okupila u zadnjoj sezoni 16,4 milijuna tv gledatelja uživo.


Uspjeh je dakle zajamčio nove avanture skupine predadolescenata imaginarnog grada Hawkinsa u Indiani.


Smještena na početak osamdesetih godina, serija »Stranger Things« govori o kontaktima tog mjesta s paralelnim svemirom nazvanim »Upside Down« odakle dolaze čudovišna i moćna stvorenja.