Gina Stewart

Vruća baka stavila kapicu i crvenu mašnicu te objavila svoj kalendar ‘Skoro gola’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramTko ne bi poželio kalendar Bake Mraz, ako je ispod kapice i crvene mašnice najseksi baka na svijetu Gina Stewart!


Najseksi 48-godišnja baka snimila je kalendar koji će mnogi poželjeti vidjeti na svom zidu, a sve je pojasnila i na svom Instagramu.


U sljedeću godinu s Ginom iz mjeseca u mjesec stoji tek 30 australskih dolara i nešto siće za poštarinu. Cijena je prava sitnica za maštovite prikaze koje Gina nudi na dvanaest fotografija pod naslovom »Skoro gola«.
Foto: instagram


Foto: instagramA što znači skoro gola kad je najseksi baka u pitanju, osim kapice i mašnice, čini se da su fotografije »goluždravije« i smjelije od same najave. Između mjeseci nalazi se i fotografija toplesa, kakva do sada još nije objavljena. Australska ljepotica koja broji brojne simpatizere već je zaradila pregršt lajkova, ali i komentara među kojima ima i onih vrlo eksplicitnih i lascivnih, jer očito je sljedbenicima teško zauzdati emocije nakon pogleda na vruću baku Mrazicu. 


Baka Mrazica pak samo “cool” komentira skoro s uzdahom: “Ne mogu vjerovati kako je ova godina brzo prošla!”


Uz nekoliko fotografija koje najavljuju njezin kalendar Gina je snimila i katki video uz stihove grupe INXS »Trebam te večeras« koji teku u nabijenom ritmu:


Trebam te večerasUzrok si što nisam spavaoIma nešto u toj djevojciTo me čini znjnimKako se osjećaš?Ja sam usamljena

stewart.myshopify.com/ #sexysanta


https://www.instagram.com/p/BrSwY_sllQn/


Foto: instagram


Foto: instagramFoto: instagram


Foto: instagram