Nika Ilčić

Ultimativna hrvatska youtube zvijezda: Tinejdžerkin video o prvom seksualnom iskustvu gledaniji od dnevnika

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

Nika otvoreno govori o svemu što interesira njezinu generaciju, a koliko je gledana najbolje govori podatak da je njezin video o prvom seksualnom iskustvu pogledan preko 650 tisuća puta. Nika je zvijezda novog doba.Mlada Hrvatica Nika Ilčić gledanija je od najgledanijih emisija javne televizije. Ona je sedamnaestogodišnja youtube zvijezda koju na društvenim mrežama prati više od 350 ljudi. Samo njezin youtube kanal ima više od 200 tisuća pratitelja.


Za hrvatske medije Nika kaže da je posao youtube zvijezde isti kao svaki drugi; čovjek mu se treba u potpunosti posvetiti.


Nika svoju karijeru vozi na nekoliko kolosijeka pa je izdala i knjigu – Planet Nika, koja je brzo rasprodana, jer njezini je pratitelji na društvenim mrežama naprosto obožavaju.
Nikinu publiku uglavnom čine njezini vršnjaci i vršnjakinje, ali ne nedostaje joj niti mlađih, odnosno starijih simpatizera i simpatizerki.


Nika otvoreno govori o svemu što interesira njezinu generaciju, a koliko je gledana najbolje govori podatak da je njezin video o prvom seksualnom iskustvu pogledan preko 650 tisuća puta. Nika je zvijezda novog doba.


foto: screenshot youtube


foto: screenshot youtube