Dirljiva autobiografija

Tina Turner: ‘Ike me prevario s tri žene odjednom. Dotakla sam dno i pokušala se ubiti’

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramSlavna Tina Turner u svojoj autobiografiji “My Love Story” (Moja ljubavna priča) koja će uskoro ugledati svjetlo dana priznala je kako je imala suicidalne misli.


U knjizi u kojoj opisuje svoj život, glazbena diva opisuje svoj život, pa i one najneugodnije scene koje je proživljavala sa svojim prvim suprugom Ikeom.


Jedne su večeri u njihovoj kući bile tri žene s kojima je u toj istoj večeri spavao Ike. Jedna od njih je čak bila i trudna s njenim tadašnjim suprugom. Tina je bila emocionalno dotakla dno i u toj bijednoj sceni života odlučila skončati. Popila je tablete za spavanje. Ispumpali su joj želudac i diva je ponovno morala udisati miris svog života. Sutradan je Ike stigao u bolnicu i surovo joj kazao:
– Kučko, trebala si umrijeti!


Njegova objašnjenja odnosa bilo je jednostavno:


– Zašto žene ostaju u odnosu u kojem ih se zlostavlja, očito to vole!


Tina je i u kasnijem životu suočavala se s brojnim nedaćama.


Njezin prerano preminuli sin počinio je suicid dok je bila na modnoj reviji. Pobijedila je borbu sa zloćudnom bolesti, preživjela infarkt, a kad su joj bubrezi otkazali njezin suprug njemački izvršni producent Erwin Bach joj je spasio život donirajući joj svoj.


Operacija koja je bila riskantna izvedena je unatoč njenom slabom srcu i 77 godišnja Tina od prošle godine ponovno živi normalan život.


I nakon svih priznanja mega zvijezda uz hrabro priznanje knjigu potpisuje kratkom rečenicom:


– I evo me, tu sam. Oboje smo tu, bliskiji nego što se može zamisliti.