Djeca slavnih kreiraju odjeću i parfeme, pjevaju ili glume

Suri Cruise nosi visoke pete, šminku, torbicu od 850 $ i plaća karticom

Portal Novilist.hr

Madonnina 13-godišnja kćer Lourdes Leon »Lola«, već je kreirala svoju prvu liniju odjeće, a 16-godišnji Justin Bieber je uspješan glumac i muzičar te već piše autobiografijuLOS ANGELES Je li moguće postati žrtva mode u dobi od samo četiri godine? Naravno da je moguće, kada je riječ o kćeri Toma Cruisea i Katie Holmes.


Naime, njihova četverogodišnja djevojčica Suri Cruise oponaša odraslu osobu ili bolje rečeno holivudski par svakim danom transformira svoju kćer u odraslu šminkericu, piše talijanski list Corriere della Sera.


Mala Suri, osim što ide u shopping s majkom noseći cipele s visokom potpeticom marke Jimmy Choo, odjevena u skupocjenu kreatorsku odjeću, u kaputu Dolce&Gabbana, ne izlazi iz kuće bez šminke i torbice Ferragamo koja stoji 850 dolara.
Nedavno su joj roditelji poklonili i kreditnu karticu kako bi Suri »mogla upoznati vrijednost novca već u djetinjstvu«. Odgojna metoda obitelji Cruise već je urodila plodom.


Naime, na kraju večere u jednom praškom restoranu četverogodišnjakinja je pozvala konobara, platila račun za svih te na kraju pustila konobaru bakšiš u iznosu od nekoliko tisuća. Očito, za razliku od razmaženih odraslih zvijezda, mališani uvelike poštuju rad onih koji ih poslužuju.


Prema mišljenju Toma Cruisea (48) i Katie Holmes (32) odgajati dijete da plaća kreditnom karticom potiče razvoj svijesti i odgovornosti prema novcu. Oni vjeruju da će mala Suri dobro razmisliti prije nego si kupi neku skupu igračku, ali već sada stanom se kreće automobilom-igračkom koji stoji 30 tisuća dolara.


 No ni druge zvijezde ne razlikuju se mnogo od obitelji Cruise kada je u pitanju odgoj djece. Nicole Kidman se primjerice hvali da se njena dvogodišnja kćer Sunday Rose već zna sama obući i našminkati, a kada zasvira njen otac muzičar Keith Urban, djevojčica pleše i pjeva kao prava zvijezda.

Jennifer Lopez angažirala je svoje blizance, Maxa i Emmu, koji imaju samo dvije i pol godine, u reklamnoj kampanji tvrtke Gucci.


Romeo Beckham, osmogodišnji sin Davida i Victorije, zauzeo je 26. mjesto na popisu najbolje odjevenih muškaraca Velike Britanije.


S druge strane, Madonnina 13-godišnja kćer Lourdes Leon »Lola«, već je kreirala svoju prvu liniju odjeće.


Dvanaestogodišnji Jaden Smith, sin glumca Willa Smitha, već je uspješni glumac zahvaljujući ulozi u filmu Karate Kid. Njegova sestra Willow u dobi od 10 godina je već aktivna u svijetu glazbe: pred nekoliko mjeseci je objavila prvi singl i potpisala ugovor o suradnji s jednim rap glazbenikom i producentom.


No svijet show businessa ne osvajaju samo djeca slavnih. Pravi fenomen je Justin Bieber, koji je u nekoliko godina postao prava tvronica novca.


Riječ je o 16-godišnjaku koji ima uspješnu muzičku karijeru a nastupio je i kao glumac u filmu »CSI: Scena zločina«, dok će u veljači biti protagonist filma o svom životu »Nikad ne reci nikad« (Never say never). Istovremeno se već prodaje njegova linija laka za nokte i parfem My World, pa je mladi talent odlučio napisati i knjigu o svom životu.