Stallone VS Gere

Šokantni memoari Eltona Johna: Otkrio koja su se dva poznata glumca umalo potukla zbog princeze Diane

P. N.

FOTO/Princeza Diana i John Travolta, Wikipedia

FOTO/Princeza Diana i John Travolta, Wikipedia

"Sudeći prema pogledima, novonastalo prijateljstvo između Diane i Richarda Gerea nije se svidjelo Sylvesteru Stalloneu", piše JohnLegendarni Elton John nije štedio papir sastavljajući svoje memoare koje javnost već dugo čeka. Stranice su prepune zanimljivosti iz njegova života, a na mnogima se osvrnuo na svoje prijateljstvo s pokojnom princezom Dianom. 


U ulomku iz nadolazeće knjige, John je pisao o efektu kojeg je pokojna princeza imala na muškarce. Njezin je efekt ilustrirao anegdotom iz vremena kada je Dianu pozvao na večeru zajedno s popularnim glumcima – Richardom Gereom i Sylvesterom Stalloneom, prenosi InStyle.


“Richard Gere i Diana su se odmah odlično složili”, piše John. No, ideja o miješanju Hollywooda s Buckhingamskom palačom se nije svima svidjela.
“Sudeći prema pogledima, novonastalo prijateljstvo između Diane i Richarda Gerea nije se svidjelo Sylvesteru Stalloneu”, nastavlja glazbenik. Johnu se činilo da je Stallone došao na večeru samo da bi “osvojio” Dianu. Glumcu se nije svidio rasplet događaja.


Kada je poslužena večera, John i njegov suprug David Furnish su primijetili da nedostaju i Gere i Stallone. Furnish ih je otišao potražiti i zatim obavijestio Johna da imaju “situaciju”. 


“Pronašao je Stallonea i Gerea u hodniku dok su se raspravljali, a činilo se i da će ‘riješiti situaciju’ oko Diane tučnjavom”, piše John.


Nakon večere, Diana i Gere su se vratili razgovoru, a Stallone je otišao kući. No, njegov odlazak nije prošao bez komentara.


“Ne bih nikada došao, da sam znao da će Jeb*** šarmantni princ biti ovdje. Da sam ju želio, osvojio bi ju!”, izjavio je Stallone Johnu i Furnishu kada su mu pokazali gdje su vrata.