Što mislite o ovom?

Slavni holivudski par, težak 286 milijuna dolara, odlučio da bogatstvo neće ostaviti svojoj djeci

P. N.

FOTO/Ashton Kutcher, Instagram

FOTO/Ashton Kutcher, Instagram

Ovo nije prvi put da je slavni par privukao medijsku pažnju zbog svojih metoda odgoja djece. Glumci Ashton Kutcher i Mila Kunis zajedno su “teški” 265 milijuna dolara zahvaljujući svojoj bogatoj listi filmova i serija, prenosi LADBible. Možda je za očekivati da će svoje bogatstvo jednog dana ostaviti kćerki Wyatt Isabelle Kutcher (5) i sinu Dimitriju Portwoodu Kutcheru (3), ali prema njihovim izjavama, to se neće dogoditi. Supružnici su odlučili da svoje bogatstvo planiraju donirati.


“Moja djeca žive vrlo privilegiranim životom, a da to niti ne znaju. I nikada neće znati, jer ovo je jedini život kojeg znaju. Neću im osnivati fondove. Naše novce ćemo dati u dobrotvorne svrhe. Ako moja djeca žele započeti neki posao i imaju dobar poslovni plan, investirat ću u njih. Ali neće dobiti fondove. Nadam se da će biti motivirani da imaju ono što trenutno imaju”, kazao je Kutcher u emisiji “Armchair Expert”.


Ovo nije prvi put da je slavni par privukao medijsku pažnju zbog svojih metoda odgoja djece. Mediji su prošle godine pisali da su “zabranili” božićne poklone svojoj djeci. Tada se oglasila Kunis: “Ne, ne branimo im poklone. Priča je uzeta iz konteksta. Postoji razlika između želje i strastvenosti. Kada Wyatt nešto zbilja želi, onda želim da ima taj osjećaj da joj nešto treba i želim da ona to zasluži. Sada, svaki poklon koji dobije, nema nikakvo značenje. Ne želim se u životu navikne na dobivanje poklona”, kazala je glumica. 
Rezultati njihova pristupa pokazali su se nakon jednog Božića, kada su baka i djed malenoj Wyatt dali “previše”. 


“Rekli smo našim roditeljima da ih molimo, ako žele nešto pokloniti unuci, neka to bude jedan poklon. U suprotnom, željeli bi napraviti donaciju dječjoj bolnici ili kućnog ljubimca ili bilo što, što oni žele. To je naša nova tradicija”, dodala je Kunis.