Televisa Presenta

Sapunica je završila; Bili su najmoćniji hollywoodski par, sada su napokon slobodni

Portal Novilist.hr

FOTO/Commons Wikimedia

FOTO/Commons Wikimedia

Nekad moćni par od milja nazvan "Brangelina" ovih dana ne prestaje davati materijala za dugometražnu sapunicu.Nekad moćni par od milja nazvan “Brangelina” ovih dana ne prestaje davati materijala za dugometražnu sapunicu.


Nakon što je Brad Pitt bio ljut na Angelinu Jolie jer se “ne želi razvesti“, Jolie je prema naslovima htjela probati ponovno.


Nakon svega, Angelina i Brad su prema američkom sudu – pravno slobodni.
Jolie sada mijenja prezime, a izvor za Hollywood Life tvrdi da joj to pada užasno teško.


“Angelina prihvaća da je situacija s Bradom zaista završila, a uklanjanjem njegovog prezimena, svjesna je da se sve više udaljavaju ali je okej s time”, tvrdi izvor.


“Svejedno, tužna je jer je ovo kraj jednog velikog i značajnog djela njezina života. Zaista je voljela Brada i mislila je da će zauvijek ostati s prezimenom ‘Pitt’. Razvod i promjena prezimena su uvijek izazovne situacije i sada razmišlja želi li se uopće više udavati te uzimati nečije prezime.”, nastavlja izvor za Hollywood Life.


Oskarom nagrađena glumica sada se posvetila provođenju vremena sa svojih šestero djece. Polako se vraća i na posao, pa nas tako uskoro čeka nastavak Disneyjevog hita “Maleficent”.