Ljubavni brodolomi

Prekinuli Ana Gruica i Hrvoje Šalković, ali i Jelena Rozga i Stjepan Hauser

P. N.

Ana Gruica i Hrvoje Šalković / Snimio Petar GLEBOV/PIXSELL

Ana Gruica i Hrvoje Šalković / Snimio Petar GLEBOV/PIXSELL

Glumica Ana Gruica za Gloriju je potvrdila da je trogodišnjoj ljubavi sa zagrebačkim piscem i svjetskim putnikom Hrvojem Šalkovićem došao krajZAGREB Splitska pjevačica Jelena Rozga i violončelist Stjepan Hauser više nisu zajedno. Kako piše Story, par je prekinuo nakon dvije i pol godine veze, a odluku o razlazu donijeli su prije desetak dana, a razloge i detalje prekida par je odlučio zadržati za sebe.


Jelena i Stjepan prvi put su zajedno u javnosti viđeni u srpnju 2015. godine na koncertu 2Cellosa u Ljubljani nakon čega su priznali da su sretni i zaljubljeni.


Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a objavili su i zaruke istaknuvši kako se nikada neće vjenčati već će ostati vječni zaručnici.
Ovih dana još je dan par potvrdio da više nisu u ljubavi. Glumica Ana Gruica za Gloriju je potvrdila da je trogodišnjoj ljubavi sa zagrebačkim piscem i svjetskim putnikom Hrvojem Šalkovićem došao kraj.


Gruica i Šalković zaljubili su se 2014. godine nakon fatalnog susreta na plaži Zrće, a zajedno imaju dvogodišnjeg sina Ivana Marata.