Madonna

‘Ovo izgleda zločesto’: Madonna pozira s masažerom kojim je raspalio maštu fanovima

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramMadonna je ponovno u vrlo provokativnoj fazi, pa neprestano šokira svoje Instagram sljedbenike.


Je li to posljedica mladog mjeseca u Škorpionu kako je to sama pop kraljica napisala uz objavu na toj društvenoj mrežiu ili su to samo njena hirovita izdanja, teško je procijeniti.


Madonna je pred nekoliko dana podijelila fotografije na kojim masira lice s uređajem koji je nalikovao više na seksualnu igračku negoli na masažer za lice. Naravno, Madonna se potrudila i oko provokativnih fotografija i izazvala pravi unerbes na društvenoj mreži.
Masažer kojeg je promovirala, uradak je priznatog dermatologa Paul Jarrod Franka koji ga je dizajnirao u svrhu face liftinga koji kožu čini blistavom, a istodobno pomaže u toniranju prirodnih kontura lica.


Ovaj mali aparatić koji je izmišljen za beauty svrhe Madonna je uz svoje senzualno umijeće prezentirala kao potpuni užitak dok masira lice s malim karbonskim face rollerom. Zbunjeni sljedbenici nisu uspjeli sročiti ništa bolje od »Lol, ovo izgleda zločesto!«


Provokacija je tek detalj onog što je astrološki nabrijana Madonna konačno i priznala su svojoj objavi kako je ubila naivnu djevojku u sebi i postala nova, odvažnija osoba:


– Ubila sam nekog danas… Ubila sam djevojku koja je previše brinula. Ubila sam naivnu devojku. Ubila sam devojku koja je nalazila izgovore za nepoštovanje. Ubila sam devojku koja je vjerovala u sra*a. Ubila sam devojku koja sam zamalo postala – napisala je pop pjevačica i uz to dodala komentar:


– Mlad Mesec u Škorpiji. Vreme da se oslobodimo stvari koje nisu važne. kao što je mišljenje drugih ljudi. Neka počne ljubavna revolucija.