Chrissy Teigen

Ona na svom Instagramu ne taji ništa pa ni savjete za tretman “parenja vagine”

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ne znam pomaže li išta od ovog ali ne može boljeti ne? *vagina se otapa*, napisala je na svom InstagramuModel Chrissy Teigen i John Legend na svom Instagram profilu rado dijele fotografije i trenutke iz svagdanjeg života.


Razlika između njihovih društvenih profila i ostalih celebova je što par ne taji svoje nedostatke. Njihova mala obitelj koja je pred dva mejseca dana uvećana za još jednog člana, sina Milesa, veselo se provodi na običan, ali šašav način, pa od obaveza i običnih stvarnosti načine pravo veselje.


Chrissy primjerice doji Luninu lutku i Milesa istovremeno, pa na svom instagramu napiše: osjećam se kao da imam blizance.
John pak dopušta da mu se doslovce djeca popnu na glavu –  dok pridržava Milesa nakon obroka, Luna planinari po tati.
Poznati par nikada nije skrivao kako su oboje djece začeli umjetnom oplodnjom, a Chrissy je osobito poznata u svojim izravnostima.


Na svom je profilu nedugo nakon poroda objavila čak i fotografiju gdje s maskom na licu istodobno provodi i tretman parenja vagine. Sve je opisala i u kometaru:


– maska za lice/grijanje vagine/vagina na pari ne znam pomaže li išta od ovog ali ne može boljeti ne? *vagina se otapa*


Sa svojim sljedbenicima naravno dijele i sve nježnosti koje upućuju svojoj djeci, a Chrissy je otkrila i kako Miles već ima svoju omiljenu pjesmu – Copacabanu.