Agent 007

Omiljeni mladi pjevač sanja o tome da postane James Bond: “Tko to ne bi htio?”

P. N.

FOTO/Harry Styles, Instagram

FOTO/Harry Styles, InstagramPjevač Harry Styles (25) debitirao je na filmskoj sceni ulogom u filmu “Dunkirk” 2017. godine. Mladi pjevač sada priznaje da bi volio zamijeniti Daniela Craiga u ulozi legendarnog britanskog špijuna.


Za “Hits Radio” je pričao o mogućnosti da postane novi Bond: “Da, mislim, tko to ne bi htio? Odrastao sam gledajući te filmove. Znate, volio sam ga kada sam bio klinac. Mislim da je to svačiji san, bar pomalo, zar ne?”, prenosi Music News.Kada ne sanja o tome da postane Agent 007, Styles je koncentriran na svoju glazbenu karijeru. Otkrio je i što mu je poslužilo kao inspiracija za njegov novi singl “Lights Up”.In the short term, Harry is focused on his music career.

“Za mene, to je pjesma koja podiže raspoloženje. U nekim je dijelovima pomalo mračna. Ali za mene, vrlo je oslobađajuća. Riječ je o otkrivanju samog sebe i samoreflektiranju te o slobodi. Čini mi se vrlo slobodnom. Stvari koje sam pokušavao probaviti, s kojima sam se borio tijekom proteklih godina. Radi se o prihvaćanju svih tih stvari. Vrlo mi je pozitivna pjesma”, objašnjava Styles.