Službena potvrda

Model i glumica potvrdile vezu vrućim poljupcem: “Užasno su slatke i zaljubljene”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Iako je par detalje romanse zadržavao za sebe, obožavatelji su prvi krenuli sa spekuliranjem prije više od godinu danaNapokon je i službeno! Britanski model Cara Delevingne (26) i glumica Ashley Benson (29) objavom su potvrdile romantičnu vezu o kojoj se već dugo u javnosti nagađa.


Delevingne je objavila snimku vrućeg poljupca s Benson uz oznaku #ponos, upravo u mjesecu tijekom kojeg nazivamo “Mjesecom ponosa za LGBTQ+ zajednicu”, prenosi E!News. Benson je ispod objave komentirala snimku s nekoliko “srca”.


“Žive zajedno već neko vrijeme. Ovo je prvi pravi dom za Caru u Los Angelesu i zaista uživaju u zajedničkom vremenu. Ashley nikada nije bila u ovakvoj vezi i sretnija je nego ikad”, rekao je izvor za E!News.
“Ovo je drugačija vrsta veze, puna razumijevanja, podrške i razgovora. Rade sasvim normalne stvari, idu na kavu, šetaju psa ili posjećuju kino. Vole i ostati doma i ‘chillati’. Užasno su slatke i zaljubljene. Stalno rade jednostavne i lijepe stvari jedna za drugu i to dođe jednostavno i prirodno. Posvećene su jedna drugoj i užasno zaljubljene.”


Iako je par detalje romanse zadržavao za sebe, obožavatelji su prvi krenuli sa spekuliranjem prije više od godinu dana. Tada su počele više vremena provoditi zajedno, a Ashley je “uhvaćena” s ogrlicom na kojima su inicijali “A” i “C”.