Mlada glumica bocnula svog supruga zbog odjeće koju nosi po doma: “Jesi li psihopat?”Sophie Turner je u karanteni sa svojim suprugom, a nakon što ga je pohvalila jer joj priprema ukusne pašte, Joe Jonas je sada “dobio po nosu”.


 


Mlada je glumica u online intervju za emisiju Conana O’Briena pričala o tome kako provode vrijeme u karanteni i usput se dotaknula stila oblačenja, prenosi Page Six.
 


“Ne trebate se lijepo oblačiti, pa ja nosim trenirke”, kazala je trudna Sophie, pokazujući modni kombinaciju u kojoj je tada davala intervju. Odabrala je udoban sivi donji dio trenirke i zeleni džemper. “Gore sam poslovna, a dolje tulumarim”, kazala je.


 


No, isto se ne može reći za njezinog supruga. “Mislim, ovo je nešto što mi je zaokupilo pažnju tek otkako je karantena, ali vidjela sam na netu meme koji kaže: ‘Ako nosite traperice po kući, što to govori o vama kao osobi?’, kazala je glumica pa dodala: “Jeste li psihopat? A Joe to radi. On nosi traperice po kući gdje ga nitko ne može vidjeti. Ja ih ne nosim. Ovo je najbolje što sam se sredila proteklih dana”, otkrila je kroz smijeh.


 


Kada je O’Brien priznao da i sam podosta nosi traperice dok je u karanteni, Sophie ga je upitala: “A što to čini vašim preponama?”


 


Osim o odjevnim kombinacijama, zvijezda “Igre prijestolja” i filma “X-Men: Dark Phoenix”, kazala je da voli društveno distanciranje, iako je njezin suprug pravi društveni leptirić pa se trenutno malo muči.


 


“Mislim, ja sam introvert, kućna osoba. Ako mogu čitav dan ostati u kući, ostala bih, tako da je ovo super za mene. Jednom dnevno napustim kuću da prošetam pse i to je to od mene”, zaključuje.


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.