Ornela Vištica

Lijepa glumica sama “vuče” vrećice s placa: ‘Dobro je postati samostalan s osamnaest’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram



Ornela Vištica radi i troši te podsjeća na moralne kriterije za kojim bi se svi trebali povoditi. Naime, glumica koja je još od studentskih dana sama u Zagrebu naučila je organizirati svoj život na odgovoran način.


Ranim se jutrom budi i odlazi na plac po namirnice. Ornela u svojim intervjuima često navodi teško razdvajanje od roditeljskog doma kad je iz Mostara krenula u Zagreb na studij. Danas Zagreb smatra svojim gradom, a mami je zahvalna što ju je tako dobro pripremila za život.


U jednom svom intervju izjavila je i kako u životu ne ide uvijek sve po »špagi«. Na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj s tržnice vuče teške vrećice pune namirnica.




– Ima dana kad idete spavati kasno, a budite se oko 6:00, kako bi obavili sve što morate i želite. U vremenskoj ludnici stignete i kupiti 10 kg rajčice i nošenje nije ni loše za mišiće. Dobro je postati samostalan s 18 u svakom pogledu! To znači da sami odlučujete kako zaraditi novac i kako ga potrošiti, čak i na rajčice. . Šljivar. Kažu da je dobar za umake. Kad čovjek uči i odradi puno toga sam, onda u svakom timu može funkcionirati, napisala je.