Povratak u formu

Khloé Kardashian četiri mjeseca nakon poroda pokazala savršene trbušnjake

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Khloé je na Instagramu objavila fotografije s odmora kojeg u Meksiku provodi s dečkom Tristanom Thompsonom i sestrom Kendall JennerZvijezda reality showa »Keeping Up With the Kardashians«, 34-godišnja Khloé Kardashian na Instagram profilu oduševila je svoje pratitelje savršenim trbušnjacima i to samo četiri mjeseca nakon što je rodila kći True Thompson.


Khloé je na Instagramu objavila fotografije s odmora kojeg u Meksiku provodi s dečkom Tristanom Thompsonom i sestrom Kendall Jenner. »Provela sam sjajan vikend s najboljim ljudima«, napisala je uz nekoliko fotografija na kojima nosi kratak topić i pokazuje isklesan trbuh.

Foto Instagram


Foto Instagram

Povratak u formu, priznaje, nije bio lak. Tako je nakon prvog odrađenog treninga rekla kako nije mogla napraviti najjednostavnije vježbe te je ostajala bez daha. »Nakon prvog tjedna osjećala sam se bolje i nisam tako često ostajala bez daha. No tek nakon tri tjedna vježbanja bila sam zadovoljna i shvatila sam da ponovo mogu što hoću«, poručila je Khloé koju na Instagramu prati više od 77 milijuna obožavatelja.