Moderna Snjeguljica

Ima svoj razlog: Lijepa kći Johnnyja Deppa otkrila zašto voli pozirati u toplesu

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

»Često se fotografiram u toplesu kako bi bila sigurna da nisam previše mršava i da se osjećam ženstveno«, kazala je lijepa Francuskinja koju rado za kampanje modne kuće Chanel angažira Karl LagerfeldLijepa i seksepilna kći Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, Lily-Rose na Instagramu ima preko tri milijuna pratitelja koje vrlo često počasti fotografijama u toplesu. Nedavno je otkrila i zašto to radi.


»Često se fotografiram u toplesu kako bi bila sigurna da nisam previše mršava i da se osjećam ženstveno«, kazala je lijepa Francuskinja koju rado za kampanje modne kuće Chanel angažira Karl Lagerfeld.

Lily-Rose uspješno kombinira seksepilne fotografije s onima iz života, pa svoje vjerne pratitelje rado razveseli i fotografijama na kojima pozira s prijateljicama, mačkom koju joj je poklonio Lagerfeld, ali i sa svojim slavnim roditeljima.


Foto Instagram


Foto InstagramDa bi obilježila kraj svog ljetovanja odlučila je da se neće razodjenuti već ju je u grudnjaku fotografirao njen najbolji prijatelj, Luke Gilford. Obožavatelje je podsjetila na modernu Snjeguljicu, a da je od roditelja osim ljepote naslijedila i glumački talent pokušat će dokazati u čak tri filma – »The King« s Robertom Pattinsonom, »Les Fauves« u kojem joj je partner Laurent Lafitte i »L’homme Fidèle« s Laetitiom Casta.