Busy Philipps

Glumica objavila šokantne memoare: ‘Pobacila sam sa samo 15 godina. Oprost mi je dao Papa’

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramAmerička glumica Busy Philipps (39) objavila je memoare znakovitog naslova “This Will Only Hurt a Little” (Ovo će samo malo boljeti) i šokirala svojim priznanjima. Podeblja knjiga ima 308 stranica u kojoj je glumica olakšala dušu.


Priznala je kako je morala pobaciti još kao maloljetna djevojka, sa samo petnaest godina. Busy je, kako piše u svojoj knjizi, dugo čuvala ovu mračnu tajnu samo za sebe, ali sada je odlučila olakšati se i javno priznati svoje mladenačke propuste.


U to vrijeme bila je u vezi sa svojim prvim dečkom i ostala trudna. Njezini su roditelji o svemu su saznali iz njenog dnevnika. Busy je odlučila pobaciti, na što je njena majka pobijesnila smatrajući kako ubija vlastito dijete.
– Ipak, poslije mi je bila najveća potpora u najtežim trenucima u životu i na tome ću joj vječno biti zahvalna. – kazala je glumica, zvijezda TV serije “Dawson’s Creek”


Oprost za svoj postupak je dobila i od samog pape Ivana Pavla II kad je s razredom posjetila Vatikan.


– Znala sam da mi treba oprost kako bih mogla nastaviti dalje sa svojim životom, a oprost sam mogla dobiti samo od njega… Papine riječi utjehe doslovce su me spasile


Glumica je danas u sretnom braku sa scenaristom Marcom Silversteinom (47), s kojim ima dvije kćeri – Birdie Leigh (10) i Cricket Pearl (5).


Foto: instagram


Foto: instagram