Blogerica rodila

ELLA DVORNIK POSTALA MAJKA Rodila je tri tjedna ranije, objavila i sliku male Balie Dee

P. N.

Foto Instagram

Foto InstagramPoznata blogerica i kćer pokojne glazbene zvijezde Dina Dvornika Ella Dvornik jučer je postala majka djevojčice Balie Dee Dvornik – Pierce. Do poroda je došlo tri tjedna ranije, a Ella je sretnu vijest podijelila na društvenim mrežama.


“51 sat smo cekali dramatican dolazak na svijet ovog malog stvorenja. I napokon je ovdje ❤️ Dame i gospodo…  Balie Dee Dvornik-Pearce  Rodena 12.11.2017 u 01:34h ujutro”, napisala je Ella na Facebooku, dok je na Instagramu napisala da je Balie došla na svijet tri tjedna ranije i to na “vrlo dramatičan način”. 


Njena majka Danijela Dvornik još je prije nekoliko dana, također na Instagramu napisala kako se veseli što će postati baka. No također da joj je žao što nema Dina da to doživi.
– Ovih dana napetosti i iščekivanja ,stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu , vjerojatno bi u bolnici bio show! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smijeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan “dida”, napisala je.


Foto Instagram


Foto Instagram