Šokirala izjavom

Beyoncé zabranila fotografiranje tijekom komemoracije za Kobea Bryanta: “Razmažena diva!”

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Glasnogovornici pjevačice nisu imali komentara na ovu temu.

Page Six prenosi da je tijekom komemoracije za pokojnog Kobea Bryanta naložena zabrana fotografiranja Beyoncé tijekom njezina nastupa. Urednici Associated Pressa kažu da su im organiziratori zabranili njezino fotografiranje, kao i fotografiranje djece preminule košarkaške legende. 
Komemoracija za Bryanta i njegovu trinaestogodišnju kći Giannu, održana je u ponedjeljak 24. veljače. Tom su događaju brojne poznate zvijezde dale svoj vokalni doprinos, a jedna od njih je bila i Beyoncé. Glazbena je diva započela nastup izvedbom hit pjesama “Halo” i “XO”.


“To je tako uvredljivo za Kobeovu obitelj i njegove obožavatelje, Beyoncé tako kontrolira svoj imidž. Obično dopušta da se u javnost puste samo njezine odabrane slike, tako da ju niti jedan fotograf na komemoraciji nije smio fotografirati. Zaista, na komemoraciji? Čak niti obitelj Michaela Jacksona nije izvela nešto takvo.


Osoblje centra Staples je upućeno da osiguraju kamere tako da niti jedna nije fokusirana na pozornicu. Fotografi nisu mogli vjerovati. To uopće ne pomaže njezinom imidžu već joj šteti. Zbog toga izgleda kao diva. Komemoracija nije bila o njoj. Jedini njezini snimci koji su se pojavili bili su snimci zaslona s televizora. Nitko od drugih umjetnika tijekom odavanja počasti, nije tražio ovakvo nešto. Niti Christina Aguilera, niti Alicia Keys”, objašnjava izvor koji je prisustvovao događanju.
Glasnogovornici popularne pjevačice nisu imali komentara na ovu temu.


Njezin je publicist prethodno već jednom ciljano zatražio uklanjanje slika pjevačice s interneta. Nakon što je 2013. nastupala na poluvremenu Super Bowla, njezina glasnogovornica Yvette Noel-Schure poslala je e-mail Buzzfeedu, moleći ih da uklone snimke iz članka pod nazivom „33 najgora trenutka Beyoncina poluvremena”.