Riječki supružnici

Belma i Mirza Džomba u humanitarnoj akciji: ‘Nismo dvojili, nemojte ni vi’

P. N.

Kao i prethodnih šest godina, prihod je namijenjen Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, a građani se mogu uključiti kupnjom ulaznica za koncert Parnog valjka, pozivom broja 060/933933 ili uplatom donacije na račun otvoren za ovu akcijuRIJEKA Mi se kao obitelj prvenstveno zahvaljujemo Rotary Clubu Rijeka što su u nama vidjeli nekoga tko im može pomoći u ostvarivanju svojih ciljeva. Humanitarnim koncertom Parnog valjka, koji će se održati 10. prosinca u HNK Ivana pl. Zajca, svi možemo pomoći dječjoj bolnici Kantrida. A vjerujem da su mnogi, baš kao i mi, najosjetljivi kad je o djeci riječ.


To jesu najmanji pacijenti koji tamo dolaze, ali svakako i najvažniji. Stoga, uopće nismo dvojili. A nemojte niti Vi! Donirajte putem telefonskog poziva na 060/933 933, kupite ulaznice za koncert ili jednostavno uplatite vaše donacije. Jer, poslije ovog života ne ostaje ono što smo sakupili, već ono sto smo dali – proručili su supružnici Belma i Mirza Džomba, riječka voditeljica i bivši rukometaš, koji su preuzeli ulogu zaštitnih lica akcije »Budi tu 2017«.


Akciju organizira Rotary Club Rijeka, član svjetske organizacije uglednih osoba iz javnog i poslovnog života posvećenih humanim ciljevima, koji promiče visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu, širi dobru volju i razumijevanje u svijetu. Kao i prethodnih šest godina, prihod će biti namijenjen Klinici za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka kojemu gravitira oko 100.000 djece s područja Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije.
Ovogodišnju akciju predstavili su predstojnik Klinike za pedijatriju prof. dr. sc. Sandro Dessardo i prof. dr. sc. Goran Palčevski, predsjednik Rotary Cluba Rijeka. Tom najavom krenula je i prodaja ulaznica za koncert Parnog valjka putem sustava www.entrio.hr čijom kupnjom se i građani mogu uključiti u akciju iznosima od 100 kuna, koliko iznosi cijena za mjesta na balkonu, 150 kuna za mjesto u parteru, 200 kuna za mjesta u ložama na drugom katu ili iznosom od 250 kuna koliko stoje mjesta u ložama na prvom katu i polukatu kazališta.


Novac za akciju »Budi tu 2017.« građani mogu donirati i pozivom na humanitarni telefon 060/933933, a donacije se mogu uplatiti i na žiroračun Rotary Cluba Rijeka, otvoren isključivo za ovu akciju (IBAN: HR9741320031100002240 kod Primorske banke s naznakom: humanitarna akcija za dječju bolnicu Kantrida »Budi tu 2017.«).


– Prikupljenim sredstvima planiramo obnoviti Odjel gastroenterologije, nefrologije i endokrinologije i iskreno se nadam da ćemo u tome uspjeti – poručio je na početku akcije dr. Goran Palčevski.