Disney zvijezda

Bella Thorne uživa u krevetu s djevojkom, dok je u isto vrijeme u vezi s dečkom

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Stvarno je intrigantno i lijepo kada možeš biti u isto vrijeme u nekoj vrsti tečne veze s tri, četiri ili pet osoba – svojevremeno je izjavila Thorne Bivša Disney zvijezda Bella Thorne podijelila je sa svojim obožavateljima fotografije s njezinom navodno novom djevojkom, prenosi VT.


Thorne se već godinama unazad izjasnila kao biseksualka, a trenutno je u vezi s Benjaminom Mascolom što joj ne predstavlja zapreku da bude u vezi i s djevojkom – u isto vrijeme.


– Stvarno je intrigantno i lijepo kada možeš biti u isto vrijeme u nekoj vrsti tečne veze s tri, četiri ili pet osoba – svojevremeno je izjavila Thorne za New York Post.
Američka glumica na fotografiji je u toplesu i može se vidjeti kako se grli s djevojkom čije se lice ne vidi te njezin identitet još uvijek nije poznat javnosti. Thorne je fotografiju još više „začinila“ opisom: „Ona je jako slatka“.


Obožavatelji su komentirali kako Thorne ima mnogo hrabrosti što otvoreno priznaje svoju seksualnost i što je „izašla iz ormara“, a čak se javio i dečko Benjamin Mascolo koji je komentirao kako su djevojke slatke.