Međunarodni festival

ZAVRŠNICA REGIONALA 2018 U Crikvenici nastupaju Nataša Antoniazzo i Tvrtko Sarić

Nataša Car

Foto Regional 2018

Foto Regional 2018

Na programu su djela  Lorce, Brkanovića, Padovca, Albeniza, De FalleCRIKVENICA U završnici Međunarodnog glazbenog festivala »Regional 2018« u četvrtak 23. kolovoza u crikveničkoj Crkvi sv. Antuna, uz potporu Ministarstva kulture RH nastupit će duo »Gitaramezzo« u sastavu Nataša Antoniazzo (mezzosopran) & Tvrtko Sarić (gitara) i održati posljednji koncert međunarodnog glazbenog »Regionala 2018«. Na programu su djela  Lorce, Brkanovića, Padovca, Albeniza, De Falle.


U sklopu skoro dvomjesečnog festivala osam različitih izvođača s ukupno osamnaest vrhunskih glazbenika iz šest zemalja (SAD, Hrvatska, Austrija, Italija, Njemačka i BiH) je održalo trinaest koncerata u pet mjesta Primorsko-goranske županije (Novi Vinodolski, Crikvenica, Dobrinj, Rab, Šilo).


Festival je realizirala  Ustanova u kulturi »B. J. Promotions« u suradnji sa CZK Novi Vinodolski, POU Rab, TZO Dobrinj i Beach Bar »Figa«- Crikvenica, te uz medijsko pokroviteljstvo »Konzuma« i Radio OK. Koncerti Viktora Vidovića i Nataše Antoniazzo s Tvrtkom Sarićem su sufinancirani od Ministarstva kulture RH. Koncert dua »Gitaramezzo« počinje u 21 h, a ulaz je slobodan.