zBRKa party

U opatijskoj Galiji održan “party za Mišu”

Danijela Bauk

Na zabavi održanoj u čast Miše Kovača su bili »svi živi«. Galija je pucala po šavovima, a neopisiva je gužva postala još veća nakon završetka koncerta Massima Savića na obližnjoj Ljetnoj pozornici.OPATIJA U čast Miše Kovača, jednog od ovogodišnjih dobitnika Porina za životno djelo, u opatijskoj je Galiji održan zBRKa party powered by Jugoton TV.


Legendarni šibenski pjevač na zabavu je stigao, kako i priliči zvijezdi večeri, crvenim tepihom, u pratnji supruge Lidije i prijatelja, a njegov je dolazak izazvao euforiju okupljenih uzvanika, novinara, fotorepotera i snimatelja.


Domaćin partyja bio je Mario Petreković, dok je za izbor glazbe bio zadužen DJ Leo Hekman. Osim neizostavnih hitova legende domaće zabavne glazbe, on je za dobro raspoloženje birao svima dobro poznate pop i rock uspješnice iz 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.
Na zabavi održanoj u čast Miše Kovača su bili »svi živi«. Galija je pucala po šavovima, a neopisiva je gužva postala još veća nakon završetka koncerta Massima Savića na obližnjoj Ljetnoj pozornici.


U druženju s Mišom i drugim kolegama i prijateljima uživali su Davor Gobac, članovi grupe TBF, Vatre, Keopsa, Majki, Teške industrije i Hladnog piva, ekipa Gitak TV-a, Marko Tolja, Ivana Kindl, Mirela Priselac Remi iz Elementala, Đelo Hadžiselimović, Rajko Dujmić sa suprugom Snježanom, Dalibor Petko, Josip Popovac, Duško Ćurlić sa suprugom Adelom i mnogi drugi.Ako već nisu uspjeli »uhvatiti« pravog Mišu, uzvanici na druženju mogli su se fotografirati s njegovim kartonskim dvojnikom, ispijati koktel »Mišo Impossible« i ostavljati mu poruke na »zidu« prigodno nazvanom »Piši Miši«.


Kao uspomenu s zBRKa partyja mogli su ponijeti i prigodne majice i neizostavan »modni dodatak« – umjetne brkove koji su se dijelili na ulazu u Galiju. Također, zabava u Galiji bila je i izvrsna prilika za predstavljanje  peterostrukog box-seta sa stotinu najvećih hitova osebujnog Dalmatinca, nedavno objavljenog u izdanju Croatia Recordsa.