Ženski bend

Spice Girls od ljeta ponovno idu na turneju, ali bez Victorije Beckham

Hina

Foto: reuters

Foto: reutersLONDON Četiri članice nekadašnje grupe Spice Girls objavit će tijekom ponedjeljka planove o koncertnoj turneji, u kojoj neće sudjelovati i Posh Spice, danas poznatija kao Victoria Beckham. »Sve će biti objavljeno na društvenim mrežama nakon 15 sati«, rekla je Emma Bunton, nekadašnja Baby Spice, a danas voditeljica na radiju Heart.


»Jako sam uzbuđena, bit će briljantno«, kazala je 42-godišnja Bunton. Rečeno je da Victoria Becham (44) neće nastupiti u videu te kako ne namjerava sudjelovati u novoj turneji grupe jer se želi usredotočiti na svoju karijeru u modnom biznisu. Ženski je bend u veljači priopćio kako namjeravaju ponovno surađivati na »novim prilikama«. The Spice Girls postale su popularne hit singlom »Wannabe« iz 1996., nakon čega su imale još nekoliko hitova, uključujući »Viva Forever«, »2 Become 1« i »Who do you think you are«. Članice grupe čak su i snimile film pod nazivom »Spice World«.


Grupa se razišla 2000., nakon čega se ponovo ujedinila 2008. tijekom turneje po Europi i Sjedinjenim Državama, a zadnji su puta Spice Girls bile na okupu kada su nastupale na svečanosti zatvaranja olimpijskih igara u Londonu 2012.