Nastavljaju bez njega

Richie Sambora napustio turneju Bona Jovija iz “osobnih razloga”

Hina

»Zbog osobnih razloga Richie Sambora neće nastupati u ostatku ovog dijela turneje. Svi koncerti bit će održani kako je i najavljeno«, stoji u priopćenju bendaLOS ANGELES – Gitarist »Bona Jovija« Richie Sambora napustio je sjevernoameričku turneju toga benda zbog »osobnih razloga«, ali tvrdi da to nema veze s njegovim dugogodišnjim problemima s ovisnosti o alkoholu i tabletama.


»Hvala vam svima na brizi«, napisao je Sambora na Twitteru. »Dobro sam, ali morao sam ostati u Los Angelesu kako bih sredio neke osobne stvari. Vidimo se uskoro«, dodao je.Sambora (53) je u dva navrata, 2007. i 2011., bio u rehabilitacijskom centru kako bi se riješio ovisnosti o alkoholu i tabletama.

U utorak nije svirao s bendom na koncertu u kanadskom Calgaryju.


»Zbog osobnih razloga Richie Sambora neće nastupati u ostatku ovog dijela turneje. Svi koncerti bit će održani kako je i najavljeno«, stoji u priopćenju benda objavljenom bez ikakvih drugih pojedinosti u srijedu na službenim internetskim stranicama benda.


Sambora je izostao i s dijela turneje »Bona Jovija« po Sjevernoj Americi i Europi 2011., ali je nastupio na otvaranju europskog dijela turneje 8. lipnja te godine u Zagrebu.Internetski portal TMZ.com, pozivajući se na anonimne izvore, tvrdi da je ovaj put razlog Samborina napuštanja turneje dugogodišnja napetost u odnosima s pjevačem i vođom benda Jonom Bonom Jovijem.

»Bon Jovi« u nastavku recentne turneje »Because We Can« ima zakazanih 13 nastupa do kraja travnja u Kanadi i SAD-u. U svibnju bend kreće na europsku turneju koja će trajati do srpnja.