Niz zabava uoči Silvestrova

Luda noć ‘ispod’ grada: Riječki tunel privukao glazbom i igrom svjetla

Sandy Uran

Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN

Na  Trgu 128. brigade HV  zabavljao nas je  bend Good Rockin' Daddies, na Trsatskom kaštelu zakazan je koncert Daniela Benia & Damjana Brnića, dok je u isto vrijeme na Trgu Ivana Koblera počinjao koncert Dua Branko i DavorRIJEKA  Rijeka doista ima Advent kakvog se samo može poželjeti, s čime će se složiti svi oni koji su imali priliku razgledati zagrebački advent ili onaj u Beču.


Stoga se slobodno može kazati da je Rijeka Advent ove zime zabljesnuo u punom sjaju, u romantično-glamuroznom izdanju s novim lokacijama,  programima, delicijama i prelijepim adventskim kućicama.


Najluđa noć u godini nam se bliži, od nje nas dijeli samo nekoliko dana. No, prije sudbonosnog najluđeg provoda u godini, u danu za izlaske, petku, što dakako valja i zabilježiti, priređeni su partyiji kao uvertira u doček 2019. godine.


Snimio Marko GRACIN


Snimio Marko GRACIN

Na  Trgu 128. brigade HV  zabavljao nas je  bend Good Rockin’ Daddies, na Trsatskom kaštelu zakazan je koncert Daniela Benia & Damjana Brnića, dok je u isto vrijeme na Trgu Ivana Koblera počinjao koncert Dua Branko i Davor. 


Xfinity Band na Ri gastro Adventu, na Trgu Riječke rezolucije, zagrijao je publiku, no, najneobičniji provod bio je u  Riječkom tunelu, zahvaljujući dakako samom ambijentu.


U Riječkom tunelu održana je, kako su je nazvali,  luda noć »ispod« grada –  Thru the tunnels. Kako to inače biva, tulum u tunelu trajao je do duboko u noć.