Jedan od headlinera

Franz Ferdinand još jedan izvođač na INmusic festivalu

Sandra Sabovljev

Foto D. LOVROVIĆ

Foto D. LOVROVIĆZAGREB Franz Ferdinand otvara jubilarni, deseti, INmusic Festival koji će se od 22. do 24. lipnja ove godine održati na Jarunu,  objavio je sinoć glavni adut INmusica njegov direktor Festivala Zoran Marić u Pivani na zagrebačkom Črmomercu.


»Nakon dugih pregovora i usklađivanja rasporeda četvorka iz Glasgowa odlučila je po četvrti put nastupiti na InMusicu i time otvoriti svoju turneju Franz Ferdinand&Sparks«, kazao je Marić naglasivši da nema boljeg gosta da obilježi desetu godišnjicu InMusica od grupe koja je nastupala na prvom izdanju ovog Festivala koji u međunarodnim kuloarima sve više stječe prepoznatljivost kao  festival s najboljim programom za cijenu koju posjetitelji plaćaju.


Osim škotskih favorita, miljenika zagrebačke publike, na Jarunu će u lipnju nastupiti i brojna druga zvučna imena glazbenog svijeta poput Placeba, Paola Nutinija, Of Monsters and Man, La Roux, Black Label Motorcycle Cluba, Death Cab for Cutie, Franka Turnera, Azize Brahim, Future Island, Kate  Tempest…