Nastup za pet

Damir Kedžo oduševio Trsat: pred mladim pjevačem svjetla budućnost

Ivana Kocijan

Tijekom dvosatnog nastupa Damir Kedžo pokazao je da jako dobro zna i kako animirati publiku, tako da izvrsna  atmosfera kako na pozornici tako i među posjetiteljima nije izostala.RIJEKA Sinoćnji nastup Damira Kedže i gostiju, održan u sklopu osmog Ljeta na Gradini, nesumnjivo će ostati zapamćen kao jedan od ponajboljih, ako ne i najbolji koncert održan ovog ljeta u prostoru trsatskog kaštela.


Mladi omišaljski pjevač, koji je za svoje vokalne sposobnosti višestruko nagrađivan, koncert je otvorio dvostruko nagrađenom MIK-ovskom uspješnicom »Kanet na vetru«, u čijoj su mu se a capella izvedbi pridružili i članovi muške klape Kastav.


Budući da je prvi veliki koncert u njegovoj karijeri bio zamišljen kao presjek njegovog dosadašnjeg rada, na repetroaru su mu se našle pjesme s njegovog debitantskog albuma, kao što je »Kažnjen u duši«, »Idem«, »SOS za nas« te obrade pjesama, kao što je »Rolling in the deep« i »She Wolf« te drugih aktualnih glazbenih hitova svjetski poznatih izvođača, po kojima je u zadnje vrijeme postao najpoznatiji.


 Jedan od najdojmljivijih mladih muških vokala sinoć je na Trsatsku gradinu privukao mnogobrojnu publiku, među kojom su uz njegove fanove i prijatelje bile i njegove brojne kolegice, kolege, poslovni suradnici…

Tijekom dvosatnog nastupa Damir Kedžo pokazao je da jako dobro zna i kako animirati publiku, tako da izvrsna  atmosfera kako na pozornici tako i među posjetiteljima nije izostala.


Interakcija s publikom do izražaja je posebno došla tijekom izvedbe evergreena »Stand by me« i pjesme »Crazy Little Thing Called Love«, kojom je započeo očekivani bis.


Veliku instrumentalnu podršku Kedži su sinoć pružali iskusni momci iz njegovog pratećeg benda – Dorian Cuculić na klavijaturama, Zvonimir Radišić na gitari, Alen Tibljaš na bubnjevima i Damjan Grbac na basu te prateće pjevačice Ana Hriljac i Lucija Štefančić.


Izvrsni su bili i gosti – muška klapa Kastav te riječka pjevačica Tina Vukov, koja je u duetu s Kedžom izvela hit »Stay«, a predstavila se i svojom uspješnicom »Tuga dolazi kasnije«. Iako najavljena, pjevačka diva Radojka Šverko zbog problema sa zdravljem nije sudjelovala u sinoćnjem koncertu, zbog čega je mladi pjevač iz Omišlja morao sam izvesti Stingov hit »Fragile«.