Koncert za pamćenje

‘Božić je ljubav’: Antonio Krištofić i Matea Dujmović nastupili u Opatiji

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

 Dio prihoda  ide  obiteljima slabijeg imovinskog statusaOPATIJA »Božić je ljubav« poručili su u Opatiji, u duetu na pozornici Gervaisa Antonio Krištofić i Matea Dujmović na svečanom koncertu koji je uz sve druge kvalitete koje je imao, bio poseban i po humanitarnome karakteru, budući da će se dio prihoda donirati za pomoć obiteljima slabijeg imovinskog statusa.


Mladi, talentirani i vrlo perspektivni pjevači koji su se proslavili uspješnim nastupima u televizijskim serijalima »X-faktor« i »The Voice« stekavši simpatije ljudi diljem Hrvatske, sada su se predstavili na najbolji mogući način i pred opatijskom publikom koju su također svojim interpretacijama, glasovnim mogućnostima i kompletnim nastupom i repertoarom u ovom predblagdanskom ugođaju, bezrezervno osvojili.


Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ

Na današnjem koncertu za pamćenje pridružili su im se i glazbeni gosti Vivien Galletta, mladi gitarist Natko Štiglic,  plesna grupa Flame i zbor Korezin.


Izvođači su nastupili na pozornici koja je pretvorena u božićno dekorirani dnevni boravak, jer su i na repertoaru bile pretežno božićne pjesme. Publika je posebno dobro prihvatila što su osim na hrvatskom jeziku s naglaskom na čakavštinu, pjevali i izvorne pjesme na engleskom i talijanskom jeziku.