Baltic Song Festival

Antonela Doko slavila na švedskom festivalu

Ivana Kocijan

Snimio Damir ŠKOMRLJ / NL arhiva

Snimio Damir ŠKOMRLJ / NL arhiva

Mlada Riječanka pjesmu »Onaj dan« pred prepunim je gradskim trgom u Karlshamnu izvela fantastično, samopouzdano, rasplesano, te oborila je s nogu i žiri i publikuRIJEKA Mlada riječka pjevačica Antonela Doko osvojila je odlično treće mjesto žirija na Baltic Song Festivalu održanom proteklog vikenda u švedskom gradu Karlshamnu. U konkurenciji pjevača iz devet zemalja koji iza sebe imaju i po nekoliko albuma, desetak godina iskustva, pobjede u glazbenim showovima i 100-tinjak tisuća fanova na Facebooku, naša talentirana 17-godišnjakinja oborila je s nogu i žiri i publiku.


Četvrta po redoslijedu, pjesmu »Onaj dan« pred prepunim je gradskim trgom u Karlshamnu izvela fantastično, samopouzdano, rasplesano, sa širokim osmjehom na licu. U obrazloženju nagrade rečeno je da je njezina energija zadivljujuća, njezin glas nevjerojatan, a komunikacija s publikom očaravajuća.


– Sve čestitke Antoneli, njezinim mentoricama i autoricama Ines Prajo i Arijani Kunštek i jako se veselimo objavi njezinog novog singla i videospota »Ta ljubav« početkom rujna, poručili su iz Croatia Recordsa dodavši i kako je Antonela nakon finala do gotovo 3 ujutro primala čestitke orkestra, natjecatelja, publike u Karlshamnu i članova žirija te potpisivala svoje promotivne CD-e.
Odličnim plasmanom na natjecanju u Švedskoj mlada je pjevačica i više nego oduševljena.


– Treće mjesto žirija! Ljudi, avantura u Švedskoj je, po meni, završila jako, jako uspješno! Tako dobro iskustvo, tako dobar osjećaj živjeti glazbu od 0 do 24 sata, pet dana. Hvala vam na podršci i nadam se da ste zadovoljni! Hvala Ivi Vianello što me trpila cijelo vrijeme i s kojom sam boravila u Švedskoj! Hvala mojoj najboljoj izdavačkoj kući Croatia Records! Hvala mojim divnim autoricama zbog kojih je moja karijera dobila dobar temelj i nadam se da će ići uzlaznim tokom! Hvala Andrei Anić Dokmanović koja me opremila garderobom! Hvala dečku i obitelji na podršci! Volim vas sve, poručila je jučer na Facebooku mlada pjevačica kojoj je pripala i novčana nagrada u iznosu od 1000 eura.