Omiljena akcijska jurnjava

Vin Diesel otkrio pjevačicu koja će glumiti u novom nastavku franšize Fast & Furious

P. N.

FOTO/Vin Diesel, Instagram

FOTO/Vin Diesel, Instagram

Film režira Justin Lin, a u kina stiže 22. svibnja iduće godine.Pjevačica Cardi B će se pojaviti u devetom nastavku franšize  Fast & Furious, prenosi Rolling Stone. Zvijezda filma Vin Diesel, na svom je Instagram profilu objavio video s filmskog seta u kojem on i Cardi B pričaju o vlastitom uzbuđenju glede dugačke i zahtjevne produkcije.


U video snimci, Cardi B je u kostimu s crnim rukavicama i vestom. “Dan 86. na setu Fasta 9. Znam da sam iscrpljen, dali smo sve i jednu stvar koju smo mogli za ovaj film, sve smo stavili na stol”, kaže Vin Diesel, a Cardi B dodaje: “Umorna sam, ali ne mogu dočekati. Neću ništa otkriti, ali ovo će biti najbolji dio”.


“Tako smo blagoslovljeni. Posljednji dan snimanja u Ujedinjenom Kraljevstvu. Samo ljubav, uvijek”, završava Diesel. 
“Fast 9” će bilježiti povratak Diesela u ulozi Dominica Toretta, a uloge će reprizirati Helen Mirren, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster i Ludacris. Film režira Justin Lin, a u kina stiže 22. svibnja iduće godine.


Ovo će biti prva velika filmska uloga pjevačice Cardi B, nakon što se pojavila u ulozi striperice Diamond u “Hustlers” uz Jennifer Lopez, Constance Wu i Lizzo.