Noć vještica

Novi horor hit na Netflixu: Eli će vam zalediti krv u žilama

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

U komentarima na YouTubeu javili su se mnogi obožavtelji hororaca koji smatraju da je ovo jedan od najboljih filmova tog žanra u posljednje vrijemeVeć tradicionalno uoči Noći vještica, u kina i na „streaming“ servise dolaze novi horor filmovi kako bi taj američki događaj prošao u tematskom tonu. Za sve hororljupce Netflix je objavio film za kojega su najavili kako je drugačiji od svih prijašnjih, a sudeći prema prvim reakcijama, film Eli uplašit će i one najhrabrije, prenosi VT.


Eli je režirao Ciaran Foy, a glavna glumica je Sadie Sink, mnogima već poznata iz serije Stranger Things, dok je tu i Charlie Shotwell koji je utjelovio dječaka koji ne smije imati nikakav kontakt s vanjskim svijetom zbog ekstremnih alergija.


Frustriran zbog takvog života, dječak odlazi na eksperimentalno liječenje koje mu pomaže kod problema s alergijom, ali zato on počinje imati strašne halucinacije i osjećaj da ga netko proganja. U radnju su onda ubačene i zagonetne spletke, a dječak na kraju u cijeloj toj priča ne zna kome može vjerovati.

U komentarima na YouTubeu javili su se mnogi obožavtelji hororaca koji smatraju da je ovo jedan od najboljih filmova tog žanra u posljednje vrijeme. Da vam ne bi pokvarili užitak gledanja, trk na Netflix i započnite „Halloween“ razdoblje uz tematski prikladan film.