Trener Rijeke

Jakirović nakon prvog poraza na klupi Rijeke: “Nema nikakve drame, moramo malo vratiti film”

Denis Frančišković

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Čović je bio igrač utakmice, sve živo je obranio. Igrao je kod mene u Gorici i zaslužuje pohvale. Nedostajalo nam je više mirnoće i koncentracije u završnici. Stvarno smo imali dosta prilika - kaže Jakirović



RIJEKA Sergej Jakirović doživio je prvi poraz na klupi Rijeke. Ante Crnac opet je slomio Bijele na Rujevici…


– Čestitke Slavenu, uspjeli su zabiti gol, mi nismo. Postavili smo se od prve minute s posjedom na terenu, znali smo da će gosti iz bloka preko Hoxhe prijetiti. Zatvorili smo to i stvorili dovoljan broj prilika da povedemo. Neke šanse već sam vidio u golu. Taj jedan udarac u okvir je presudio. Moramo bolje reagirati jer to nije bila kontra, već gol na postavljenu obranu. Imamo kvalitetu da bolje reagiramo u takvim situacijama.


Vratar Ivan Čović imao je svoj dan?




– Čović je bio igrač utakmice, sve živo je obranio. Igrao je kod mene u Gorici i zaslužuje pohvale. Nedostajalo nam je više mirnoće i koncentracije u završnici. Stvarno smo imali dosta prilika.


Prvi poraz je tu, ali igra je imala glavu i rep. Promašaji su na kraju bili skupi?


– Nema nikakve drame. Moramo malo vratiti film da vidimo gdje smo bili. Uživamo, igramo i naravno želimo pobjeđivati. Ali i protivnika se nešto pita. Navijačima hvala na dolasku i bodrenju po ovom vremenu.