»Skupa u glazbi«

Udruga Kreativni Krk i Udruga Ri Rock pripremaju odličan glazbeni događaj u Krku

Ivana Kocijan

Foto: Ri Rock

Foto: Ri Rock

Ovaj poseban program održat će se na plaži uz suradnju s Beach barom Plav.



»Skupa u glazbi« zajednički je projekt upoznavanja i širenja ljubavi prema glazbi udruge Kreativni Krk i udruge Ri Rock koji će biti održan ove subote. Udruga Kreativni Krk i Udruga Ri Rock iz Rijeke održat će cjelodnevni promotivni događaj na plaži Plav u Krku uz glazbeni Jam Session, slušaonicu, interaktivne glazbene radionice, kupanje, klopanje te druženje članova i posjetitelja. Događaj se održava u sklopu projekta Koncertna sezona 2022 Udruge Ri Rock.


Ovaj poseban program koji ima za cilj osnažiti suradnju dviju udruga i približiti javnosti rad istih, održat će se na plaži uz suradnju s Beach barom Plav, gdje će se tijekom cijelog dana građanima i turistima ponuditi zabavno-edukacijski glazbeni program.


Foto: Ri Rock


S početkom već od 12 sati posjetitelje očekuje: glazbene radionice – prezentacija programa Ri Rock Akademije – Interaktivna glazbena radionica meditativnog sviranja bubnjeva i perkusija (sudjelovanje će biti moguće svim posjetiteljima, a sve s ciljem boljeg upoznavanja, opuštanja i razvijanja timskog rada i duha); druženje – razgovor, planiranje, kupanje i klopanje te druženje članova dviju udruga o izgradnji budućih zajedničkih projekata; slušaonica – voditelji i glazbeni selektori s Radio Rože (internetskog radija Udruge Ri Rock) puštaju Ri Rock hitove; glazbeni Jam Session – svi glazbenici iz Rijeke i Krka, posjetitelji te polaznici radionica udruga su pozvani da zajedno zasviraju te se udruže kroz pozitivne melodije i ritmove.




Start je u 18 sati, a glazbenike organizatori pozivaju da ponesu svoj instrument i priključe se još jednom otvorenom jam sessionu. Za svirku će biti osigurani osnovni elementi bubnja kao i činele, doboš, pedala, dva gitarska i bas pojačalo te još pokoji drum za popunjavanje rupa. Sve ostalo muzikanti nose sami.


Uz besplatan ulaz pozivaju se svi da se pridruže i skupa kroz glazbu upoznaju aktere udruga i zabave uz ugodan zvuk valova na plaži Plav.