Kapetan otvoreno

Luka Modrić: “Sretni smo zbog pobjede i naše igre, ali ovo što smo morali igrati nije humano”

Portal Novilist.hr

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS

Svaka utakmica za reprezentaciju je bitna, bila to prijateljska ili u Ligi nacija, samo meni smeta termin i natrpanost ovih utakmica. Ovo je nehumano i nije normalno da igramo 4 utakmice u 10 dana. Ali dali smo više od maksimuma i zaslužili smo ovih 7 bodova - kaže Modrić



RIJEKA Kapetan Hrvatske Luka Modrić bio je prezadovoljan nakon slavlja u Parizu, ali iskoristio je i priliku da kritizira natrpan raspored nogometaša, koji su u Ligi nacija morali odigrati 4 utakmice u 10 dana nakon naporne sezone.


– Napokon, hvala Bogu da smo došli do prve pobjede protiv Francuza. Sretni smo i zbog pobjede, ali i zbog načina na koji smo došli do nje, našom igrom. Zaslužili smo ovu pobjedu. Uvijek smo bili tu blizu, bili su nam crna mačka, ali nikako nismo uspjeli pobijediti. Sigurno je jedna od dražih pobjeda, ali najbitnije je da smo upisali tri boda. Sada idemo odmoriti i pripremiti se za sljedeću sezonu.


Svaka utakmica za reprezentaciju je bitna, bila to prijateljska ili u Ligi nacija, samo meni smeta termin i natrpanost ovih utakmica. Ovo je nehumano i nije normalno da igramo 4 utakmice u 10 dana. Ali dali smo više od maksimuma i zaslužili smo ovih 7 bodova – kaže Modrić.