Kakve jagodice!

“Konture Kate Moss” posljednja je TikTok opsesija u šminkanju

Dijana Ljubanović

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Bez obzira jeste li blagoslovljeni strukturom kostiju poput ikone sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu ili ne, sve što će vam trebati da konturirate svoje jagodice je jedan proizvod za šminku i vrhovi prstiju



Kate Moss je nedvojbeno jedna od najutjecajnijih, najtraženijih međunarodnih manekenki koje je ikada uhvatio objektiv, a čak i danas, njezin nepokolebljivi status OG it-djevojke je ogroman.


Zanimljivo je da je bila u nedavno aktualnim naslovima putem svog svjedočenja u videopozivu u obrani bivšeg dečka Johnnyja Deppa. Štoviše – nedavno je bila model za epsku Skims kampanju samo prošle godine, izgledajući bolje nego ikad u brendu odjeće s kultnim statusom Kim Kardashian. A u svijetu BeautyToka koji se neprestano mijenja, novi trend šminke za konturiranje prekriva platformu koja preporučuje trend isklesanijeg lica poput Moss.


Bez obzira jeste li blagoslovljeni strukturom kostiju poput ikone sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu ili ne, sve što će vam trebati da konturirate svoje jagodice je jedan proizvod za šminku i vrhovi prstiju. Nježno utapkajte svoj omiljeni bronzer (da bude u formuli kreme ili pudera), utapkajte nijansu za konturiranje u donji dio linije čeljusti, neposredno iznad područja uz usne. Nastavite nijansirati i blendati za prirodan izgled koji odgovara vašem jedinstvenom tenu – i voila, primijetit ćete definiranije lice koje oponaša prekrasnu Kate.




Elizabeth, australska TikToker i vizažistica, okušala se u trendu, šokirana koliko joj je brzo šminka za konturiranje istaknula jagodice.


@elizabeth__cee


#greenscreenvideo trying the @Ali MARTIN Kate Moss contour trick! #katemoss #contour #contourtrick #contourhack #contouring


♬ original sound – elizabeth