Uhvaćeni

Unatrag pola godine 32-godišnjak prodavao marihuanu 26-godišnjaku, ali i ne samo njemu

Šarlota Brnčić

Ilustracija Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ilustracija Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pretragom pronašli marihuanu, metalnu drobilicu, digitalnu vagu i novac.



Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 32-godišnjak počinio kazneno djelo “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”, dok su 26-godišnjak i dvije 22-godišnjakinje počinili prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.


U srijedu, u Osijeku, policijski službenici zatekli su 26-godišnjaka u neovlaštenom posjedu s oko 20 grama marihuane, dok su jučer, također u Osijeku, policijski službenici zatekli dvije 22-godišnjakinje u posjedu s oko 8 grama marihuane.


Temeljem naloga suda, policijski službenici su pretražili dom i druge prostorije kojima se koristi 32-godišnjak te su pronašli i oduzeli staklenku ispunjenu s oko 80 grama marihuane, metalnu drobilicu i digitalnu vagu i novac.




Kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 32-godišnjak unatrag pola godine prodavao marihuanu 26-godišnjaku te unatrag tri mjeseca 22-godišnjakinji za više stotina kuna.


Protiv 32-godišnjaka policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, dok protiv 26-godišnjaka i dvije 22-godišnjakinje podnose optužne prijedloge Općinskom sudu.