Cijelu noć

Krenuli kontrolirati promet pa imali posla sa nizom itekako alkoholiziranih vozača. Završili na otriježnjenju

Šarlota Brnčić

Ilustracija / Foto arhiva NL

Ilustracija / Foto arhiva NL

Jedan od njih nije imao osobnu niti bilo koji drugi dokument.



Kontrolirajući promet, noćas su, oko 0.40 sati u mjestu Mitrovac, policajci zaustavili automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,92 promila upravljao 30-godišnjak.


Također je utvrđeno da kod sebe nema osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio identitet. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 30-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.


Nešto kasnije, oko tri sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,59 promila upravljao 49-godišnjak.




Nadalje, oko 3.30 sata u Požegi u Ulici Stjepana Radića, zaustavljen je automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,49 promila upravljao 31-godišnjak.


Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.