Zoran Zekić

Trener Slaven Belupa smatra da je jedan detalj prelomio susret na Rujevici: “Nismo se dobro snašli…”

Portal Novi list

Zoran Zekić/V. KARUZA

Zoran Zekić/V. KARUZA

Imali smo veliki broj šansi u prvom poluvremenu - rekao je Zekić



RIJEKA Zoran Zekić, trener Slaven Belupa, nije djelovao tako nezadovoljno iako je njegova momčadi u rezultatskom smislu teško stradala na Rujevici.


– Nakon 3:0 izjaviti da smo bili bolji u 60. minuta utakmice, izgledalo bi to smiješno. No zaista to mislim, nismo bili konkretni, imali smo veliki broj šansi u prvom poluvremenu. U nastavku ne mogu reći da smo ušli loše, opet je to dobro izgledalo, no malo su nas poremetili ulaskom Čerina u vezni red. Nismo se tu najbolje snašli, pao je taj prvi gol kako je pao, iz naše pogreške. Druga dva gola primili smo iz prekida. Nedopustivo je, bez obzira na kvalitetu Rijeke, da tako reagiramo kod oba ta gola koja smo primili, oba puta smo s igračima bili u višku i oba puta smo napravili taktičku nedisciplinu.


Nakon drugog pogotka smo vidljivo pali na terenu, ja sam imao neke svoje zamisli da okrenemo s četiri ako bi rezultat za nas ostao u pozitivi što bi danas bio i neriješeni ishod pa da nešto probamo napraviti. No taj drugi gol nas je jednostavno “ubio”, onda je to bila jednostavna priča i čestitke Rijeci na, na kraju ipak to moram reći, zasluženoj pobjedi – rekao je Zekić.