Zvijezda proljetnog stylinga

Komad tjedna: Mnogo kul traper košulja

Mija Dropuljić

FOTO: Mango

FOTO: Mango

Vladaju široki krojevi i kombinacija materijala

S traperom nikad, ali stvarno nikad ne možete pogriješiti. Bilo da ne izlazite iz omiljenih traperica, volite traper jakne ili su vam dragi kombinezoni. Ovog proljeća jedan komad se već sada pokazuje kao ultimativni traper must have. 


U pitanju je takozvana oversized traper košulja koja je širokog kroja i na prvu djeluje poput velike traper jakne. Ona se kombinira uz druge široke komade, a izvrsno pristaje uz uske hlače ili tajice. 



Prednost ovih velikih traper košulja je činjenica da ih izvrsno možete nositi i kao traper jaknu. Naime, dok su temperature još niske izvrsno pristaje uz omiljeni kaput ili baloner. Također pristaje uz kožnu jaknu, pogotovo jer proviruje ispod što izgleda izuzetno kul. 



Kada temperature porastu i potrebna vam je navečer samo lagana jaknica, svoju traper košulju jednostavno nosite otkopčanu. 



High street brend Mango je u aktualnoj kolekciji predstavio odličnu oversized košulju koja dolazi po cijeni od 349,90 kn. Ono što posebno plijeni pozornost je patchwork zbog čega se komad pretvara u pravu zvijezdu vaše modne kombinacije.