Za Rivalovih 20

Riječka zimska liga sutra posjećuje Dramalj, od restorana Faro do kampa Kačjak i natrag

Robert Šimonović

Svako kolo Zimske lige okupi stotinjak sudionika, a ona je i uspomena na sportske junake ovoga kraja, Dejana Ljubasa i Igora Maleševića



DRAMALJ – Riječka zimska liga sutra će posjetiti Dramalj, a utrka će se trčati od restorana Faro do kampa Kačjak i natrag, pa tako dva kruga.


Riječka zimska liga u trčanju održava se od 2004. godine te ove godine slavi svoje 17. izdanje. Zamišljena je kao mjesto okupljanja sportaša, trkača i triatlonaca te kao mjesto druženja, zajedničkog treninga i razmjene iskustava. Zimska liga svake godine počinje ujesen i kroz svojih osam kola tradicionalno obilazi Primorsko-goransku županiju, od Rijeke, Kostrene, Kastva, Mošćeničke Drage, Novog Vinodolskog, preko Bribira, sve do Fužina i dalje. Svako kolo Zimske lige okupi stotinjak sudionika, a ona je i uspomena na sportske junake ovog kraja, Dejana Ljubasa i Igora Maleševića, čije ime danas nosi, momke koji su živjeli Zimsku ligu i zbog kojih ona danas postoji.


Triatlon klub Rival poziva sve zainteresirane da se ove nedjelje pridruže posebnom, rođendanskom kolu Riječke zimske lige u trčanju 21/22




– Igor Malešević u Dramlju jer upravo će u nedjelju Triatlon klub Rival navršiti 20 godina svoga postojanja. Svi zainteresirani prijaviti se mogu online na web-stranicama Rivala https://rival.hr, a informirati se može i preko njihovog Facebook profila https://www.facebook.com/tkrival. Organizacija utrke provodi se prema važećim epidemiološkim pravilima.