Scene kao u filmu

“Mrtav” pijan Fiatom “gazio sve pred sobom”: Izazvao tri nesreće, udario u kružni tok pa ostavio auto

Šarlota Brnčić

Ilustracija nije s mjesta događaja SNIMIO: SERGEJ DRECHSLER

Ilustracija nije s mjesta događaja SNIMIO: SERGEJ DRECHSLER

Policija ga mogla ispitati tek kada se otrijezni s obzirom da je bio u stanju teškog pijanstva.



Filmske scene odigravale su se sinoć u Banjaluci kada je pijani vozač, krećući se iz smjera Lauša prema centru, vozio suprotnom trakom i na taj način oštetio više vozila te na koncu udario u kružni tok gdje je doslovno polomio prometni znak.


Kako su izvijestile “Nezavisne novine”, na sreću nitko nije ozlijeđen, a pijani vozač koji je bježao od policije uhićen je u centru gdje je identificiran i u pitanju je Radojica M. (27) iz Banjaluke. Policija je utvrdila da je karambol na cesti počinio ovaj nesavjesni vozač vozeći Fiat sa 3.02 promila alkohola u organizmu.


Kako su za “Nezavisne” ispričali očevici, prava je sreća da nitko nije ozlijeđen jer je Fiat, prema njihovim riječima, “gazio sve po redu”, te je, bježeći od policije, prošao sredinom kružnog toka prema centru. Također navode da je automobil na kraju ostavio nasred ceste, ali je ubrzo uhićen.




Vozača je policija mogla ispitati tek kada se otrijezni s obzirom da je bio u stanju teškog pijanstva.


“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, su oko 23 sata, identificirali su i lišili slobode vozača inicijala M.R. iz Banjaluke jer je navedeni, iste večeri u Banjaluci, izazvao tri prometne nesreće nakon čega je pobjegao s mjesta događaja”, priopćeno je iz PU Banjaluka. Dodali su kako će biti sankcioniran zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama sigurnosti na cestama u BiH.