Niz nesreća

Sletio van kolnika u kanal, prevrnuo se i udario u nosač znaka – teško stradao. Drugi zbog brzine u ogradu

Šarlota Brnčić

Foto Arhiv NL

Foto Arhiv NL

U trećoj nesreći 84-godišnjak s Mercedesom oduzeo prednost prolaska.



Sinoć, oko 18.45 sati, na cesti Đelekovec-Torčec, 28-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 0,93 promila Opelom, koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja sletio je van kolnika u odvodni kanal, gdje je došlo do prevrtanja vozila i udara u nosač prometnog znaka.


U prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozljede i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.


Noćas, oko 2.30 sati, u Koprivnici na Radničkoj cesti, 25-godišnji vozač upravljao je VW Golfom, koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja za mjesto Draganovec, a prilikom skretanja ulijevo, zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u metalnu zaštitnu ogradu. Vozaču je naplaćena novčana kazna.




Policija je izvijestila o još jednoj nesreći, a koje se dogodila u Koprivnici u Uici Ivana Česmičkoga. Tamo je 84-godišnji vozač upravljao Mercedesom, koprivničke registarske oznake, krećući se u smjeru Ivanjske ceste. Prilikom skretanja ulijevo na parkiralište oduzeo je prednost prolaska Mercedesu, koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 20-godišnji vozač.


Tom prilikom je došlo do sudara te je Mercedes kojim je upravljao 20-godišnji vozač, sletio van kolnika i udarilo u stup ulične rasvjete. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.