Kripto mjenjačnica od sada dostupna i u Rijeci

NL Promo

Nakon Zagreba i Splita, Bitcoin Store je otvorio novu fizičku mjenjačnicu kriptovaluta putem koje se može kupiti ili prodati više od 130 kriptovaluta za gotovinu.

Nakon što su ranije ove godine izradili prvu hrvatsku mobilnu aplikaciju – Bitcoin Store Wallet za Android i iOS uređaje te predstavili redizajn web platforme za trgovanje, Bitcoin Store nastavlja sa širenjem poslovanja s ciljem stvaranja najnaprednijeg iskustva za trgovinu i pohranu kriptovaluta u Hrvatskoj.


Sukladno strategiji zastupljenosti fizičkih mjenjačnica kriptovaluta u najvećim hrvatskim gradovima, u centru Rijeke, na adresi Ul. Milana Smokvine Tvrdog 2 je otvorena nova poslovnica.


Stanovnici Rijeke i okolice, kao i mnogobrojni turisti, moći će na jednostavan način izvršiti kupnju, prodaju ili pohranu više od 130 najpopularnijih kriptovaluta po aktualnom tečaju.


Kupnja i prodaja kriptovaluta su vrlo jednostavni. Platforma je u potpunosti prilagođena korisnicima koji se prvi put susreću s kriptovalutama.


Za kupnju kriptovaluta potrebno je imati digitalni novčanik. Besplatnom registracijom na https://www.bitcoin-store.hr platformi dobijete vlastiti digitalni novčanik za pohranu kriptovaluta.


Svoju prvu kriptovalutu možete kupiti u poslovnici za gotovinu. Sve što trebate učiniti prilikom kupnje je priložiti zaposleniku adresu digitalnog novčanika ili e-mail vašeg Bitcoin Store korisničkog računa te iznos u gotovini.


Nakon uspješne transakcije kriptovaluta će odmah biti dostupna u vašem digitalnom novčaniku. Osim kupnje ili prodaje kriptovaluta za gotovinu u Bitcoin Store poslovnicama možete nadoplatiti iznos u HRK na vlastiti digitalni novčanik.


Sve transakcije veće od 15.000 kuna zahtijevaju potvrdu identiteta u poslovnici predodžbom osobne iskaznice.



Otvorenjem nove poslovnice u centru Rijeke korak smo bliže ostvarenju cilja da ulagačima omogućimo modernu platformu putem koje će imati personalizirano i sigurno iskustvo kupnje i prodaje kriptovaluta.”, rekao je Tomislav Vajić, osnivač tvrtke Digital Assets koja je ujedno i vlasnik Bitcoin Store brenda.


Najveća licencirana platforma za trgovanje kriptovalutama u Hrvatskoj


Bitcoin Store platforma je vrlo jednostavna i potpuno sigurna za korištenje. Intuitivno sučelje omogućuje kupnju ili prodaju kriptovaluta u svega 4 koraka.


Kako bi se korištenje platforme dodatno olakšalo korisnici imaju na raspolaganju listu s više od 120 najčešće postavljenih pitanja i odgovora, dok se za detaljne informacije mogu obratiti korisničkoj podršci koja je dostupna 24/7.


Korisnici koji žele naučiti osnovne blockchain pojmove i način na koji funkcionira pojedina kriptovaluta mogu potražiti edukativne članke na Bitcoin Store blogu.


Pioniri pružanja financijskih usluga na globalnom tržištu kriptovaluta


Tvrtka Digital Assets je osnovana 2013. godine u Splitu kao jedna od prvih tvrtki u ovom dijelu Europe koja je izradila platformu za trgovanje kriptovalutama.


Od samog početka svojim korisnicima nude jednostavan način za ulaganje i trgovinu kriptovaluta te su sa svojim brendom Bitcoin Store omogućili trgovanje i s gotovinom u njihovim fizičkim kripto mjenjačnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci.
Radno vrijeme i lokacije poslovnica možete provjeriti – ovdje.


Trenutno broje više od 60.000 zadovoljnih korisnika koji su kupili, prodali ili pohranili kriptovalute putem njihove Web platforme ili direktno u fizičkim mjenjačnicama.


U neposrednoj budućnosti očekuje se širenje mreže fizičkih poslovnica u većim gradovima država Europske Unije. Osim otvaranja novih poslovnica, fokus će biti i na razvijanju fintech inovacija koje će modernizirati osobne financije i investiranje uz pomoć blockchain tehnologije.



Cijene kriptovaluta u 2021. godini ruše sve rekorde


2021. godina je rekordna za kriptovalute. Vrijednost tržišta kriptovaluta narasla je na nevjerojatnih 2 bilijuna USD, a Bitcoin je postigao najvišu zabilježenu cijenu od oko $68.789. Za razliku od prošlog rekordnog razdoblja u 2017. godini, mnogi analitičari smatraju da tržište kriptovaluta ide prema postepenoj stabilizaciji.


Svoju tezu analitičari potkrepljuju događajima kao što su početak rasprave o zakonskoj regulaciji tržišta kriptovaluta u SAD-u, ulaganja u kriptovalute i blockchain tvrtke od strane vodećih svjetskih kompanija i financijskih institucija, te opću prihvaćenost kriptovaluta kao platežnog sredstva i kao sredstva očuvanja vrijednosti.


Najveća američka banka JP Morgan otišla je korak dalje i tvrdi kako bi vrijednost Bitcoina do kraja godine mogla prijeći vrijednost od $100.000 pod uvjetom da se nastavi trenutni tempo ulaganja od strane vodećih svjetskih kompanija.



Upozorenje o riziku: Bitcoin Store nije savjetodavna tvrtka i kao takva nije ovlaštena za pružanje financijskih i investicijskih savjeta. Naša mišljenja, analize i ostali sadržaji na web stranici su isključivo informativnog karaktera i ne mogu se smatrati osnovom za ulaganje. Trgovanje kriptovalutama je špekulativno. Cijene se mogu brzo mijenjati zbog čega može doći do gubitka novca. Prije nego počnete ulagati u kriptovalute potražite neovisan savjet i dobro se informirajte o potencijalnim rizicima koji su povezani s ovom vrstom financijskog instrumenta. Bitcoin Store je naziv brenda tvrtke Digital Assets d.o.o. osnovanoj u Republici Hrvatskoj. Digital Assets d.o.o. je regulirana tvrtka za pružanje usluga kupnje, prodaje, pohrane i korištenja kriptovaluta za plaćanje od strane Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA).