essence & Catrice

Dva beauty adventska kalendara za koja ne trebate izdvojiti malo bogatstvo

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Adventski kalendari su pravi hit

Beauty adventski kalendari su zadnjih godina postali totalni hit. Brojni brendovi su u svojoj ponudi uvrstili tu beauty poslasticu koja je zabavna, kreativna, ali i korisna. Nažalost, često o beauty kalendarima možemo samo maštati jer dio njih košta pravo malo bogatstvo.


Beauty brendovi essence i Catrice upravo su predstavili svoje kalendare i dobra vijest je što vam ne treba pola plaće kako biste svaki dan uživali u novom beauty iznenađenju.


Catrice adventski DIY kalendar 


Catrice Adventski kalendar DIY sadrži 24 beauty proizvoda u zlatnom božićnom dizajnu.  Uz 24 Catrice beauty iznenađenja dolaze 24 papirnate vrećice u raznim veličinama i formatima i 24 odgovarajućih zlatnih naljepnica.  Zahvaljujući 24 papirnate vrećice i zlatnim naljepnicama, CATRICE adventski kalendar DIY može se prilagoditi tako da bude idealno predbožićno iznenađenje.


Cijena 299,90 kn


essence adventski kalendar 24 sparkling moments of joy 


Ovaj limitirani adventski kalendar ima 21 vrata iza kojih se skrivaju limitirani proizvodi, dok se iza preostalih nalaze tri omiljena proizvoda ovog brenda. Na primjer, postoji jedinstveno svjetlucavo rumenilo u nježnoj ružičastoj nijansi koje čeka da bude otkriveno. Njegujući balzam za usne i visoko pigmentirani ruž osiguravaju savršen božićni izgled usana. Zahvaljujući mini temeljnom premazu za nokte, vaš dizajn noktiju trajat će cijeli Božić, a dugotrajni stilovi šminkanja očiju zajamčeni su kremastom bazom sjenila u svjetlosmeđoj nijansi. Na kraju, ali ne i najmanje važno, super mekani blender sjenila i odgovarajući alat za čišćenje kistova čekaju vas u adventskom kalendaru.


Cijena 229,90 kn