Prva HNL

Dinamo deklasirao Dragovoljac i preskočio Osijek, Modri se iskalili na fenjerašu

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Dinamo je sa 22 boda stigao na drugo mjesto s bodom manje od vodeće Rijeke koja ima utakmicu više. Hrvatski dragovoljac je ostao na posljednjem mjestu sa pet bodova



ZAGREB Nogometaši Dinama ostvarili su najuvjerljiviju pobjedu u novoj sezoni HT Prve lige svladavši na Maksimiru posljednjeplasirani Hrvatski dragovoljac sa 8-0 (2-0).


Golijadu je započeo Josip Mišić u 22. minuti, a nastavio Luka Menalo u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Raspucali su se Dinamovi igrači u nastavku. Treći je pogodak postigao Luka Ivanušec (51), za 4-0 strijelac je bio Dario Špikić (59), a svojim drugim pogotkom na utakmici Menalo (65) je podigao prednost prvaka na 5-0. Za 6-0 pogodio je Komnen Andrić (69), a 7-0 postavio je Marko Bulat (85). Za konačnih 8-0 i najuvjerljiviju pobjedu Dinama u ligaškim dvobojima s Hrvatskim dragovoljcem strijelac je u četvrtoj minuti sučevog dodatka bio Marko Tolić.


Dinamo je sa 22 boda stigao na drugo mjesto s bodom manje od vodeće Rijeke koja ima utakmicu više. Hrvatski dragovoljac je ostao na posljednjem mjestu sa pet bodova.





Standings provided by SofaScore LiveScore